Subscribe by RSS RSS Icon
Follow me on Twitter Twitter Icon

ayat ringkas~

hmm~..
hari silih berganti hari..
ps2 terpikir satu dua ayt..
utk direnungkn..

ad org ckp jika kita xtau sb pe kita bercinta ngn si polan..
xtau pe ciri yg ad pada si polan tersebut yg membuatkn kita jtuh cinta..
cinta itu adalah cinta sejati~..

tetapi..klu cinta 2 pergi ngn tiba2..
adakah wujud alasan knapa cinta leh pergi?

cinta dtg tnp sbb..cinta pergi juga tnp sbb~
(adakah salah ayt ini?)



p/s- cinta=complicated!

8 comments:

Boo™ said...

cinta itu susah dierti,
apetah lg dimiliki
:)
namun cinta itu suci
jangan sesekali cemari :P

ONE said...

salam,

sentuhan cinta datang dan pergi,
ayuhai tidakkah kah kau nmpk diriku sendiri..
tanpa ruang untuk dikasihi dan dibenci..
Adakah aku terlalu mengharapkan bidadari sehingga permata dan cenderawasih di tolak ketepi????

qe-runk said...

to Boo™~
cnta mmg suci n xkn ku cemari~

to ONE~
bidadari,permata dan cenderawasih sm taraf..
xslh pn memilih..
tp jgn pilih kaca drpd permata..
pilih yg terbek k=]

bulan bintang capricorn said...

cinta 2 cm angin..
kita x nmpk tp kita dpt rs..

cinta 2 cm air..
sntiasa mengalir..

cinta 2 cm kristal..
so kne handle wit care..

cinta 2 cm udara..
kita memerlukannya utk idop..

so conclusion..
cinta 2 macam2 arr an..
hehe

Anonymous said...

cinta itu suci...
dats rite..
there's always hv some reason ats apa y tjadi...
if cinta tu pergi, mst ada reason gak..
cinta dtg tnpa sbb, cinta pergi tnpa sbb...
kejam ayt tu...
klu btl cinta tu suci, u ptt perjuangkan..
jgn biar ia pergi cm tu je..

qe-runk said...

to anonymous~

org tau sp kamu~
xde sp yg lebih memahami n3 ini slain kamu dan org~

=]

adyduka bertautsepi.blogspot.com said...

hazhhaha...jiwang sengal la ko ni abg kamil..... leh tahan gak melankolik perasaan ko tu....tp knpa bile dgn aku tak de pun aku tgk ko kecewa mcm n berduka...hahahha...saje nk sedapkan ayat kat blog ni...hahha

adyduka bertautsepi.blogspot.com said...
This comment has been removed by the author.
 
Copyright Info.

Nulla enim nibh, conse ctetuer sed, vesti bulum eleme ntum, sagittis nec, diam. Mauris blan dit vehi cula neque. Read More

XHTML/CSS validations
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!