Subscribe by RSS RSS Icon
Follow me on Twitter Twitter Icon

sekerat idea~

Melatiku tanya~

betul ke 1st luv susah untuk kita lupa?
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com


Aku pun jawab (through sms)~

memori yang tercipta bukan mudah nak delete selagi kita tidak nyanyuk.
sedang kan memori dengan musuh pun kita tidak akan lupakan..
apa ntah lagi dengan orang yang kita pernah sayang..

kenangan hanya lah kenangan semata-mata selagi hati dan cinta kita pada melati kita yang ada sekarang (current gal)~


blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

p/s - jawapan aku aku ade ubah skit bila aku terjemahkan dalam post ni..yang penting input stil sama =p

8 comments:

intanurulfateha ❤ said...

.kenagan lalu adalah bullshit!
.x suke ingt wlupun kdng3 tringat :(

qe-runk said...

@intanurulfateha
.even bullshit..
.tu mrupakan memori..
.dan leh jadi kn pengajaran =)

+nawzaniruz+ said...

bai
malati kau tu sape ek?
nk tau gk identiti dia.hehe

qe-runk said...

@zurin
melati aku tu..ko kenal~

+nawzaniruz+ said...

haa cmtu lg sng.gtau je nme die.kalo sgn kt cni,anta msj.heha~=]

qe-runk said...

segan?
langsung x weh~
haha~

+nawzaniruz+ said...

ah ha
then,siapakah?? =]

Anonymous said...

uhuk..uhuk...
cam d sebut2 jer ni..
hihi...
np nk tau sgt melati en qerunk ni???
=)
nway...luv u en kamil=)

 
Copyright Info.

Nulla enim nibh, conse ctetuer sed, vesti bulum eleme ntum, sagittis nec, diam. Mauris blan dit vehi cula neque. Read More

XHTML/CSS validations
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!